Home

 • HOE WERKT WARMTEREFLECTEREND GLAS EIGENLIJK?

  Koeler overdag

  Stel je voor dat het een bloedhete zomerdag is en het zonlicht je huis binnen schijnt. Warmtereflecterend glas laat zichtbaar licht vrijwel ongehinderd door, maar de metalen coating reflecteert infrarood licht met een langere golflengte zeer effectief, net als een spiegel. Zonlicht komt dus normaal uw huis binnen, maar “zonnewarmte” wordt weer naar buiten gereflecteerd. Omdat er minder warmte uw huis binnenkomt, is er minder airconditioning nodig, dus warmtereflecterend glas kan u helpen uw rekeningen te verlagen, zelfs in de zomer.

  ‘S Nachts warmer

  Stel je nu voor dat het een ijskoude winternacht is. Er komt geen licht of warmte van de zon in je huis, maar je hebt een houtkachel die laait en je huis lekker warm maakt. Als je normale deuren en glazen ramen hebt, zal ongeveer een kwart van de energie die je in huis produceert, erdoor lekken naar de koude wereld daarbuiten. Als je warmtereflecterend glas hebt, gebeurt er iets anders. Net als bij een kampvuur zal je houtkachel infraroodstraling afgeven. Het zal in rechte lijnen naar je ramen reizen en de metalen coating zal het grotendeels direct terug de kamer in reflecteren!

  https://wingman-montage.nl/

 • HOE EFFECTIEF IS FACEMASKS TEGEN CORONA

  Ja, gezichtsmaskers helpen de verspreiding van het coronavirus te voorkomen dat COVID-19 veroorzaakt. Als u geïnfecteerd bent met het coronavirus en het niet weet, is een masker zeer goed in het houden van uw ademhalingsdruppels en deeltjes om anderen te besmetten. Een masker kan ook enigszins effectief zijn in het voorkomen van het binnendringen van ziektekiemen in uw neus en mond die afkomstig zijn van de ademhalingsdruppeltjes van een ander persoon.

  Sommige mensen die COVID-19 hebben, ervaren slechts milde symptomen of helemaal geen symptomen, en ze kunnen het coronavirus naar anderen verspreiden voordat ze zich realiseren dat ze het hebben. Ze kunnen denken dat ze allergieën hebben, verkouden zijn of griep hebben (het is in eerste instantie moeilijk om het verschil te zien tussen COVID-19 en de griep zonder een test). Het coronavirus kan zich verspreiden door druppels en deeltjes die in de lucht vrijkomen door te spreken, te zingen, te hoesten of te niezen – daarom zijn maskers nu verplicht of aanbevolen in de meeste openbare binnenruimtes.

  Het dragen van een masker is vooral belangrijk om mensen om je heen te beschermen die risicofactoren hebben voor ernstige gevolgen van COVID-19. Deze omvatten mensen boven de 65 jaar en mensen die leven met hartziekten, diabetes, obesitas, chronische longziekten, immuniteitsproblemen of kanker.

  medisch mondkapje

  dgmondmasker.nl